Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

4. — 6.12.2020

Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu


Itsenäisyyspäivän pitkä viikonloppu kokoaa Pyhän ystävät tunturiin fiilistelemään kauden ensimmäisiä käännöksiä ja tulevia puuteripäiviä. Päivien aikana valmistaudutaan vapaalaskukauteen palauttamalla mieleen jo opittuja taitoja ja oppimalla uutta. Luvassa vapaalaskijalegenda Arto "Ape" Majavan maksuttomat vapaalaskuworkshopit sekä aloittelijoille että kokeneille vapaalaskijoille, rentoja laskusessareita ja otsalamppurando Free´kend-lähettiläiden johdolla, lumiturvallisuusluento ja piipparitreenejä. Hauskaa ohjelmaa löytyy tietysti myös junioreille.

Itsenäisyyspäivän iltana lasketaan perinteinen soihtulasku Pyhätunturin hiihtokoulun johdolla. Lauantaina Vapaalaskufestivaalit isännöi leffailtaa, jossa nähtävillä mm. THE COLLECTIVE FILM, Huttu ja JUNIOR BACKCOUNTRY with Antti Autti. Luvassa on tietysti myös afterski-hengailua ja livemusiikkia alueen ravintoloissa. Lauantaina Calle-Talon lavalle nousee The Meänland.

Tapahtumaohjelma löytyy oheisista päiväkohtaisista palkeista.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun Pyhätunturin Hiihtokoulun opastetuilla retkillä.

Tutustu

Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

Ski-Inn-huoneistojen sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Varaa majoitus

Hissiliput kätevästi verkkokaupasta

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Osta hissiliput tapahtuman ajalle

Yhteistyössä

Atomic Salomon Suunto Pieps Puuppolan Suksi Ilahu Clif Bar Petzl Lupine


Oikeudet muutoksiin pidätetään.