Syysloma Luostolla, viikko 43

17. — 24.10.2020

Tervetuloa koko perheen voimin viettämään syyslomaa Luoston kauneisiin maisemiin.

Syyslomalla voi vierailla vaikka Lampivaaran ametistikaivoksessa tai ametistikylpylässä. Haasta perheesi frisbeegolfiin Luoston uudessa DiscGolfParkissa tai reippaile Ahvenlammen ulkoilureitillä.

Syyslomien aikaan ametiskylpylä on avoinna päivittäin klo 10:00-21:00.
Lapland Hotel Luostotunturin ravintola Bistro palvelee päivittäin a la carte listalla klo 12:00 -21:30.

Opastetut ametistikaivosvierailut tasatunnein klo 11-15. Liput kahviolta 18,50€/aikuinen ja 10€/lapsi. Perhelippu (2 aik. + 2 lasta) 47 €. Lampivaaran kahvio on avoinna tiistaista lauantaihin klo 10:30-15:00.

Luosto DiscGolfPark on 18-väyläinen AA1-luokan rata. Tunnin mittainen Luoston lenkki soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Mikäli sinulla ei ole omia kiekkoja voit hakea 50 € panttia vastaan kiekkosetin Lapland Hotel Luostotunturista, Santa's Hotel Aurorasta tai Pyhä-Luosto Matkailu Oy:stä.

Lapland Hotel Luostotunturin kupeessa sijaitsevan Ahvenlammen ympäri kieltää ulkoilureitti, joka sopii myös lastenvaunuilla kuljettavaksi, eväshetken voi pitää Ahvenlammen laavulla tulistellessa.

Naapuritunturissa Pyhällä Luontokeskus Naava järjestää syyslomaviikoille retkiä kansallispuistoon. Kannattaa käydä myös naapurissa!

Sisäsuunnistusta syyslomaviikoilla Lapland Hotel Luostotunturissa

Aika: Ma / Ke / Pe klo 13.00 -15.00
Hae kartta hotellin vastaanotosta – etsi kaikki puuttuvat palaset ja yllätys odottaa vastaanotossa, kun saat palaset kohdalleen!

Lähikätköilyä Luoston maisemissa

Lähikätköilyssä kätköt on piilotettu taajama-alueelle, jotta koko perheen on helppo osallistua kätköjahtiin. Ahvenlammen ympäristöstä, kävelyreitin varrrelta, löytyy useita kätköjä, ja soveltuu eritoten lapsiperheille. Vähän kauempana olevat kätköt saavuttaa nopeasti vaikkapa fättärillä.

Kätköissä on pieni muovirasia joissa on lokivihko. Voit halutessasi kirjoittaa vihkoon nimesi ja päivämäärän jolloin olet löytänyt sen. Muista laittaa rasia takaisin kätköön jotta seuraavat etsijät löytäisivät rasian.

Täältä löytyy kartta lähikätköilyä varten.