The Original Free´kend

25. — 28.3.2021

The Original Free´kend - Vapaalaskijoiden viikonloppu Pyhällä

The Original Free´kend kuuluu kaikille niille, joita merkittyjen rinteiden ulkopuoliset maastot kutsuvat. Pitkän viikonlopun aikana kisataan ja lasketaan yhdessä hyvällä mielellä – alla voi olla lumilauta, alppisukset tai tellut. The Original Free´kendin ydin muodostuu kolmesta kilpailusta; Joker Ridesta, Poker Randosta sekä tapahtuman kirkkaimmasta timantista, legendaarisesta Aittakurun vapaalaskukisasta. Maaginen kuru tarjoaa sopivia linjoja niin aloitteleville kuin kokeneillekin vapaalaskijoille.

Päivittäin pääsee oppimaan uutta Suomen taitavimmilta vapaalaskijoilta eriteemaisissa vapaalaskuworkshopeissa. Kiinnostavimmat välineuutuudet löytyvät Free´kendin testikylästä.

Huomio! Kevään 2020 ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan syksyn aikana. Pyhä Junior Free'kend on tulevana keväänä osa The Original Free'kend -tapahtumaa.

Jokaisen ohjelmiin osallistuvan tulee täyttää vastuuvapautuslomake ja palauttaa se Hotelli Pyhätunturin tapahtumainfoon.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu vapaalaskuun

Hissiliput edullisemmin netistä


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

The Original Free´kend – Yhteistyössä:

Atomic Salomon Suunto Pieps Ilahu Clifbar

Puuppolan Suksi