The Original Free´kend

суббота 28.3.2020 at 22.30–23.59

The Original Free´kend - Vapaalaskijoiden viikonloppu Pyhällä

The Original Free´kend kuuluu kaikille niille, joita merkittyjen rinteiden ulkopuoliset maastot kutsuvat. Sopivaa ohjelmaa löytyy sekä ensikertalaisille että kokeneille vapaalaskijoille. Pitkän viikonlopun aikana kisataan ja lasketaan yhdessä hyvällä mielellä – alla voi olla lumilauta, alppisukset tai tellut. The Original Free´kendin ydin muodostuu kolmesta kilpailusta; Huttu-Ukko Challengesta, Poker Randosta sekä tapahtuman kirkkaimmasta timantista, legendaarisesta Aittakurun vapaalaskukisasta.

Päivittäin pääsee oppimaan uutta Suomen taitavimmilta vapaalaskijoilta eriteemaisissa vapaalaskuworkshopeissa. Kiinnostavimmat välineuutuudet löytyvät Free´kendin testikylästä. Lauantaina palkintojenjaon jälkeen päätösbileissä esiintyy Teksti-TV 666.

Junior Free'kend (7–16-vuotiaat) on tulevana keväänä osa The Original Free'kend -tapahtumaa. Juniorit kisaavat samoissa kisoissa aikuisten kanssa omissa sarjoissaan, mutta heille on omat vapaalaskusessarit.

Jokaisen ohjelmiin osallistuvan tulee täyttää vastuuvapautuslomake ja palauttaa se Hotelli Pyhätunturin tapahtumainfoon. Huomioithan, että monissa aikuisten workshopeissa ja junioreiden sessareilla tulee olla lumiturvallisuusvälineet (piippari, lapio ja sondi) mukana. Tarkista välineohjeet workshopien kuvauksista.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu vapaalaskuun

Hissiliput edullisemmin netistä

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

The Original Free´kend – Yhteistyössä:

Atomic Salomon Suunto Pieps Ilahu Clifbar

VAI-KØ Puuppolan Suksi